Menu

Over ons

Elke vraag is uniek. Elke oplossing is bijzonder. Door mensen bedacht en uitgevoerd. Mensenwerk is altijd bijzonder. Geen mens is hetzelfde. Authentiek en oprecht. Het mooiste is om vanuit die verschillen, overeenkomsten te ontdekken en samen te gaan voor hetzelfde doel.

Utilicht The Light Club

Vanaf het complete lichtplan tot en met de laatste lamp

Met bijna 35 jaar ervaring, is Utilicht de grootste onafhankelijke specialist in de Benelux op het gebied van verlichtingsoplossingen en verlichtingsadvies. Wij adviseren over verlichting en ontwikkelen lichtplannen voor de meest uiteenlopende projecten en opdrachtgevers, van particulieren tot horeca, retail en grote utiliteitsprojecten. Vanuit onze expertise kunnen we u steeds voorzien van de beste oplossing voor uw verlichtingsvraagstuk.

Van A tot Z, en verder…

Utilicht stelt hoge eisen aan klanttevredenheid. Daarom werken we bij klanten met kleine teams en korte lijntjes voor de optimale persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Ook besteden we veel aandacht aan nazorg en service. De medewerkers van Utilicht gaan pas weg als u helemaal tevreden bent.

Armaturen op maat

Dankzij de eigen productie van armaturen kan voor elk vraagstuk een passende oplossing geboden worden. Van exact op maat gemaakte grootse industriële lampen voor La Place tot exclusieve verlichte passpiegels voor Hunkemöller, de oplossingen worden in huis bedacht, ontwikkeld én geproduceerd. Bij elk vraagstuk denken we graag mee over vorm, sfeer en uitstraling, maar ook over efficiëntie, energiebesparing en betaalbaarheid.

 “In 2007 besloten we om zelf armaturen te gaan ontwikkelen en produceren, onze ‘specials’. Daardoor kunnen we verlichting aanbieden die volledig voldoet aan de wensen van onze opdrachtgevers en klanten.”

– Robert Didden, directeur bij Utilicht

Verlichting voor horeca, retail en utiliteit

Utilicht hecht veel waarde aan klantgericht werken omdat geen vraag hetzelfde is. Een horecazaak vraagt om een heel ander lichtplan dan de retail. En ook binnen de diverse branches zijn de verschillen op het gebied van verlichting groot, een discounter wordt heel anders verlicht dan een exclusieve zaak. Dankzij het maatwerk en de service die Utilicht biedt, kunnen wij voor elke branche en elke klant het juiste lichtplan opstellen en tot in detail uitvoeren.

Bij Utilicht komen techniek, maatwerk én service dagelijks samen.

Utilicht is expert op het gebied van verlichting, maar dat is nog niet alles…

 

Totaalconcept hospitalitybranche

Van verlichting tot meubilair

Utilicht is één van de 19 partners binnen Inspirium Breda en Amsterdam, bedacht en ontwikkeld door Satelliet Meubelen. Inspirium bestaat sinds 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de hospitalitybranche. Met de opening van de vestiging in Amsterdam in november 2019 hebben we er een locatie bij waar je de ‘next level in hospitality’ perfect kunt ervaren.

Het succes van Inspirium komt voort uit de gezamenlijke aanpak en de kracht van al onze expert partners. Samen vormen we een uniek kennis- en inspiratieplatform op het gebied van gastvrijheid en interieur, waarbinnen een belangrijke rol is weggelegd voor onze twee fysieke locaties. De synergie tussen onze partners ervaar je daar al direct bij binnenkomst en wordt versterkt door de aanwezigheid van diverse belevingsgebieden waarbinnen meerdere partners vertegenwoordigd zijn. Kenmerkend voor de samenwerking van de partners is het feit dat we willen delen. Delen in kennis, presentatie en inspiratie. Synergie geeft energie.

“Voor een klant is het niet altijd eenvoudig om de gewenste sfeer of beleving gedetailleerd te benoemen. Dankzij de samenwerking met onze partners in de hospitalitybranche, bieden wij de klant een totaalpakket. Van topkwaliteit horecameubilair, tot sfeervolle verlichting, vloerbedekking en aankleding. Alles om het plaatje voor de klant zo compleet en passend mogelijk te maken. Het gaat om het grote geheel, de complete hospitalitybeleving.”

– Christan Brouwers, Directeur Satelliet Meubelen

 

Lees meer over onze speerpunten

Innovatie Meerwaarde Kwaliteit Maatwerk Expertise Service

Straevenweg 11 6001 SH Weert +31 (0)88 291 22 00
inspiratie Linkedin Instagram Facebook