Menu
+31 (0)88 291 22 00

Over ons

Elke vraag is uniek. Elke oplossing is bijzonder. Door mensen bedacht en uitgevoerd. Mensenwerk is altijd bijzonder. Geen mens is hetzelfde. Authentiek en oprecht. Het mooiste is om vanuit die verschillen, overeenkomsten te ontdekken en samen te gaan voor hetzelfde doel.

Utilicht The Light Club

Vanaf het complete lichtplan tot en met de laatste lamp

Met 33 jaar ervaring, is Utilicht de grootste onafhankelijke specialist in de Benelux op het gebied van verlichtingsoplossingen en verlichtingsadvies. Wij adviseren over verlichting en ontwikkelen lichtplannen voor de meest uiteenlopende projecten en opdrachtgevers, van particulieren tot horeca, retail en grote utiliteitsprojecten. Vanuit onze expertise kunnen we u steeds voorzien van de beste oplossing voor uw verlichtingsvraagstuk.

Van A tot Z, en verder…

Utilicht stelt hoge eisen aan klanttevredenheid. Daarom werken we bij klanten met kleine teams en korte lijntjes voor de optimale persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Ook besteden we veel aandacht aan nazorg en service. De medewerkers van Utilicht gaan pas weg als u helemaal tevreden bent.

Armaturen op maat

Dankzij de eigen productie van armaturen kan voor elk vraagstuk een passende oplossing geboden worden. Van exact op maat gemaakte grootse industriële lampen voor La Place tot exclusieve verlichte passpiegels voor Hunkemöller, de oplossingen worden in huis bedacht, ontwikkeld én geproduceerd. Bij elk vraagstuk denken we graag mee over vorm, sfeer en uitstraling, maar ook over efficiëntie, energiebesparing en betaalbaarheid.

 “Meer dan 10 jaar geleden besloten we om zelf armaturen te gaan ontwikkelen en produceren, onze ‘specials’. Daardoor kunnen we verlichting aanbieden die volledig voldoet aan de wensen van onze opdrachtgevers en klanten.”

– Robert Didden, directeur bij Utilicht

Verlichting voor horeca, retail en utiliteit

Utilicht hecht veel waarde aan klantgericht werken omdat geen vraag hetzelfde is. Een horecazaak vraagt om een heel ander lichtplan dan de retail. En ook binnen de diverse branches zijn de verschillen op het gebied van verlichting groot, een discounter wordt heel anders verlicht dan een exclusieve zaak. Dankzij het maatwerk en de service die Utilicht biedt, kunnen wij voor elke branche en elke klant het juiste lichtplan opstellen en tot in detail uitvoeren.

Bij Utilicht komen techniek, maatwerk én service dagelijks samen.

Utilicht is expert op het gebied van verlichting, maar dat is nog niet alles…

Totaalconcept hospitalitybranche

Van verlichting tot meubilair

Satelliet Meubelen is een van de 17 partners waar Utilicht mee samenwerkt binnen Inspirium Hospitality Mall, een uitgekiend concept om de klant een totaalbeleving op het gebied van hospitality te laten ervaren. De partijen stemmen onderling goed af voor het beste resultaat. Elke partij biedt vanuit zijn eigen expertise én binnen het grote geheel de meest passende oplossing voor de gewenste beleving. Van een mooie samenwerking als deze kan de klant niet anders dan profiteren.

“Voor een klant is het niet altijd eenvoudig om de gewenste sfeer of beleving gedetailleerd te benoemen. Dankzij de samenwerking met onze partners in de hospitality branche, bieden wij de klant een totaalpakket. Van topkwaliteit horecameubilair, tot sfeervolle verlichting, vloerbedekking en aankleding. Alles om het plaatje voor de klant zo compleet en passend mogelijk te maken. Het gaat om het grote geheel, de complete hospitality beleving.”

– Christan Brouwers, Directeur Satelliet Meubelen

Utilicht is ook partner van de Horecawerf in Amsterdam

21 zelfstandige specialisten voor de horecabranche hebben zich verenigd in deze unieke 3000 vierkante meter grote showroom, gelegen aan het IJ in Amsterdam-Noord.

De Horecawerf biedt net als Inspirium Hospitality Mall een grote diversiteit; het is een belevingscentrum voor interieur, food, techniek en dienstverlening. Daarbij gaat het om veel meer dan een collectie producten en diensten. Het gaat om beleving en sfeer. Kortom inspiratie voor iedereen die zich op professionele wijze bezighoudt met gastvrijheidsbeleving.

Als bezoeker van Horecawerf kun je gebruikmaken van gebundelde krachten van diverse partners. Kenmerkend voor de samenwerking van de partners is het feit dat we willen delen. Delen in kennis, presentatie en inspiratie. Synergie geeft energie. Op die manier ontzorgt Horecawerf optimaal.

 

Lees meer over onze speerpunten

Innovatie Meerwaarde Kwaliteit Maatwerk Expertise Service

Straevenweg 11 6001 SH Weert +31 (0)88 291 22 00