Verlichting leasen

Eén vast bedrag per maand voor duurzame en kwalitatieve LED verlichting.

Eén vast bedrag per maand voor het leasen van verlichting. Geen financiële verrassingen.

In 2025 moeten Nederlandse organisaties en bedrijven volledig zijn overgestapt op LED verlichting. De inschatting is dat op dit moment circa de helft van de zakelijke markt hier nog niet aan voldoet. Verduurzamen is dus hard nodig.

Wil je graag verduurzamen maar geen grote eenmalige investering doen? Misschien is het leasen van verlichting dan iets voor jou!

Kwaliteit voorop

Bij Utilicht werken wij uitsluitend met Klasse A kwaliteit componenten en producten. Bij Utilicht weet je zeker dat je volgende week duurzame verlichting hebt, maar over een aantal jaren nog steeds. Die garantie krijg je van ons.

Wist je dat per 1 januari 2023 voor ieder kantoor- en bedrijfsgebouw vanaf 100 vierkante meter minimaal het energielabel C verplicht is? En dat overstappen op LED verlichting een snellere manier is om daaraan te voldoen?

Waarom verlichting leasen bij Utilicht een goed idee is:

Kleine investering

Het grote voordeel van leasen is dat je het totale aanschafbedrag in delen betaald. Zo houd je budget over voor andere zaken.

Wij bieden al leasecontracten aan vanaf € 1500,-

Vast maandbedrag

Een vast bedrag, inclusief rente en aflossing. Geen financiële verrassingen.

Direct dalende energiekosten

Ga je vandaag over op LED verlichting, dan merk je dat morgen al aan je dalende energiekosten. Gemiddeld komen de energiekosten zo’n 70% lager uit.  

Garantie

Je krijgt garantie op de armaturen.

Gedurende het contract worden eventuele storingen en defecten kosteloos opgelost en verholpen. Wij zorgen voor een goed werkend product.

Bepaal zelf je looptijd

Je zit zelf aan het roer en bepaalt voor hoe lang je de producten wilt leasen. De looptermijnen lopen tussen de 1 en 5 jaar.

Eigenaarschap

Is de leaseperiode afgelopen? Bij Utilicht word je eigenaar na de laatste betaling van je leasecontract.

Verlichting leasen?

Wil je meer weten over het leasen van verlichting en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en onze lichtadviseurs staan je graag te woord. 

"*" geeft vereiste velden aan

De lichtexperts

Met bijna 40 jaar ervaring hebben wij voldoende expertise om juiste keuzes te maken en eerlijk advies te geven.