Meerwaarde

Denken zoals de ander denkt. Ik neem jou mee in mijn verhaal. Begrijpend en verklarend. Mijn expertise is niet jouw expertise, maar ik deel het met jou.
Meerwaarde lever ik pas als jij me begrijpt.

Vooraf tot in detail zien wat het lichtplan inhoudt
Utilicht besteedt veel aandacht aan de presentatie van een lichtplan of lichtadvies, omdat niet elke klant dagelijks werkt met lichtplannen. Voor sommige klanten kan de presentatie van het lichtplan in de vorm van een sfeerboek van meerwaarde zijn om een goed beeld te vormen van de uiteindelijke uitstraling. In het sfeerboek wordt het lichtplan namelijk ondersteund met uitgebreide achtergrondinformatie zoals productomschrijvingen, productfoto’s en foto’s van eerdere, vergelijkbare projecten.

“We nemen de opdrachtgever mee in het voorstel van ons lichtplan door middel van een sfeerboek, Autocad-tekeningen en in sommige gevallen een 3D lichtberekening. Dankzij 3D lichtberekeningen kan een klant heel goed zien wat licht doet in de ruimte waarvoor hij of zij een lichtplan wenst te ontvangen. De complete lichtpresentatie met Autocad-tekeningen, een sfeerboek en eventuele 3D lichtberekening kan ook van grote meerwaarde zijn als we met een tussenpersoon aan tafel zitten, zoals een installateur of architect. In dat geval kan deze tussenpersoon met onze lichtpresentatie toch heel precies en gedetailleerd aan de uiteindelijke klant laten zien wat ons lichtplan inhoudt.”

Exclusieve catalogi
Om installateurs en (potentiële) klanten te informeren over bestaande en nieuwe producten en lichtoplossingen, stelt Utilicht met regelmaat eigen productcatalogi op. Een uitgebreide catalogus over LED-oplossingen, neemt de (interieur)architect, installateur of klant mee in de wereld van licht en de mogelijkheden die LED kan bieden.
Sommige installateurs of afnemers werken niet volgens een lichtplan, maar nemen losse armaturen af bij Utilicht, voor hen is er de catalogus ‘Eazi’, met een merkonafhankelijk overzicht van mogelijke armaturen en verlichting.

Vraag hier de catalogus/catalogi aan

 

Lees meer:
Innovatie Kwaliteit Maatwerk Expertise Service