Service

Doorgaan waar anderen stoppen. Van A tot Z… en een beetje extra.
Antwoorden geven op vragen die nog gaan komen. Oplossingen bieden voordat een probleem zich voordoet. Niet omdat het moet, maar omdat ik het belangrijk vind.

Verlichtingsoplossingen
Utilicht adviseert en ontwikkelt lichtplannen voor de meest uiteenlopende projecten en opdrachtgevers, van particulieren tot horeca of retail en zelfs grote utiliteitsprojecten. Elke klant heeft een andere vraag en staat voor andere uitdagingen. “Het start altijd met de inventarisatie van de wensen. Wat wil de klant? Een basic lichtplan of een luxe uitstraling? In de retail is dit bijvoorbeeld afhankelijk van de productgroep en de klanten.” Na de inventarisatie gaat Utilicht aan de slag met het ontwerpen van een lichtplan. “Wanneer de klant behoefte heeft aan uitleg over de technische aspecten, brengen we dit op een begrijpelijke manier. Ook laten we zoveel mogelijk zien wat we in gedachte hebben met bijvoorbeeld een proefopstelling.” De mogelijkheden van verlichting zijn bijna eindeloos. Daarom biedt Utilicht altijd vraaggestuurd advies: “We bieden mogelijkheden en opties voor de specifieke klantvraag en stellen de juiste vragen om de behoefte zo gedetailleerd mogelijk te kunnen omzetten in een lichtadvies.” Het antwoord van Utilicht begint altijd met de vraag van een klant.

Nazorg en service
Utilicht stelt hoge eisen aan klanttevredenheid en hanteert daarom een persoonlijke en betrokken aanpak: “We werken met kleine teams bij klanten, waardoor de persoonlijke aanpak en betrokkenheid optimaal zijn. Als het nodig is, klimmen we allemaal op een ladder om tijdig en goed te kunnen leveren. Utilicht vertrekt pas als alle lampen branden.”

Maar de service van Utilicht gaat verder. Er wordt veel aandacht besteed aan nazorg en service. Na de installatie kan de klant met problemen of storingen altijd terecht bij Utilicht. De lijntjes richting de klant zijn kort om eventuele technische problemen of storingen zo snel mogelijk op te lossen. Na installatie gaat Utilicht tevens terug naar de locatie om te beoordelen of de installateur volgens het oorspronkelijke plan heeft uitgevoerd. Ook wordt er geëvalueerd met de klant: is de klant tevreden en welke verbeterpunten zijn er eventueel? Zo biedt Utilicht service van A tot Z, en net een beetje extra.

Lees meer:
Innovatie Meerwaarde Kwaliteit Maatwerk Expertise