Innovatie

Buiten de kaders denken. Anders kijken, anders zien. Het bekende loslaten. Laat zijn wat al gedaan werd. Volg je eigen pad. Pas je eigen kennis toe. Onderzoek, probeer, ontwikkel en ontdek. Durf anders te zijn. Durf te innoveren.
Innovatie is een vorm van lef.

De juiste oplossing voor elk verlichtingsvraagstuk
Verlichting is veel meer dan een lampje en een fitting. Het is de juiste oplossing voor elke locatie en wens. En dat is precies waarom Utilicht werkt vanuit de vraag van de klant. Wordt er gezocht naar de juiste verlichting voor kantoormedewerkers of een complete winkelformule? Het doel en de doelgroep zijn heel bepalend voor de juiste verlichting. Het licht wordt op basis van deze uitgangspunten zo optimaal mogelijk ingedeeld middels een gedetailleerd ontwerp.

Nieuwe technieken en mogelijkheden tegen de beste prijs
“Doordat Utilicht aan tafel zit met de grootste fabrikanten zoals Philips, Samsung en Osram, blijven wij continu op de hoogte van alle nieuwe trends en ontwikkelingen. Daarmee zijn wij ook de link tussen fabrikant en klant en kunnen wij de nieuwste technieken met de hoogste kwaliteit aanbieden voor de beste prijs.”

Op maat gemaakt
Of het nu gaat om een eenvoudige vraag of een complexe situatie, het uitgangspunt is niet ‘welke oplossingen kennen we al?’, maar ‘wat moeten we ontwikkelen om de juiste oplossing aan te bieden?’ Door deze aanpak en werkwijze is Utilicht steeds in staat om maatwerk te leveren. “Bij elk vraagstuk denken we mee over vorm, sfeer en uitstraling, maar ook over efficiëntie en betaalbaarheid.”

Lees meer:
Meerwaarde Kwaliteit Maatwerk Expertise Service