Over dit project

Tutto Pepe,
Baarn

Waan je een avond in Italiaanse sferen
Dankzij het prachtige interieur van De Horeca Fabriek, was het voor ons weer een feest om hier de perfecte armaturen voor te vinden. De inspiratiebron voor het ontwerp: Italiaanse vloeren in steegjes, basilieken, kathedralen, passages en stadspleinen. Deze patronen komen in de ruimte op verschillende manieren terug. Een ode aan het prachtige Italiƫ.

Een mix van materialen
Bij dit authentieke interieur horen authentieke armaturen. Als we ze nog niet hebben, zorgen we wel dat we ze maken. In onze eigen werkplaats of in samenwerking met een van onze leveranciers. We willen gewoon heel graag al jouw wensen werkelijkheid maken.

Bekijk alle foto's

Voor Tutto Pepe zijn dat stoffen lampenkappen met franjes. Maar ook wandlampen van alabaster: een warme witte steensoort, met een rijke uitstraling en een knipoog naar Italiaanse sculpturen. En een designlamp van Louis Poulsen.

Licht creƫert spanning in een ruimte
Met licht kun je spelen. Door het te dimmen. Door spots anders te richten. Door schaduwspel, dankzij de vorm van armaturen. In dit restaurant geeft dat een intieme sfeer. Voor je het weet zit je al de hele avond te kletsen en ben je het laatste tafeltje dat overblijft. Dan weet je: dit was een geslaagde avond.

Foto’s: Shoot vastgoed in beeld