Over dit project

Restaurant LIV,
Nieuwleusen

Parijs chique in een nieuwbouwpand
Op het kruispunt in Nieuwleusen staat al sinds 1887 een horecapand. Voor de eigenaren van het nieuwe restaurant LIV was het een must om deze historie na de sloop en herbouw te behouden. Maar dan wel met een eigentijds karakter. Dat hoef je ons designteam en De Horeca fabriek geen twee keer te vragen. Al een aantal jaar is Utilicht de vaste lichtleverancier in hun projecten.

Lekker eten verdient goede verlichting
Functionele verlichting is onmisbaar in een restaurant. Gasten willen het menu en hun bord goed zien. Maar ook medewerkers hebben voldoende licht nodig om een cocktail te mixen. Daarvoor zijn plafondspots ideaal. Omdat deze dimbaar zijn, zijn ze aan te passen op het tijdstip van de dag. De LED-strip op het plafond zorgt voor indirecte sfeerverlichting.

Bekijk alle foto's

De decoratieve verlichting geeft extra licht op de tafel. Maar zorgt voornamelijk voor een extra dimensie in de ruimte en de juiste sfeer. Een restaurant waar elk detail klopt, vraagt om eigenzinnige armaturen. Volledig op maat gemaakt. Met een mix van designs creƫren we een speels effect.

De plek waar je uren kunt tafelen
LIV is luxe en toch toegankelijk. Een boutique restaurant waar gasten genieten van casual dining met hun geliefden. Op het menu: onmisbare klassiekers. Aan het plafond: eyecatchers van lampen.

Foto’s: Lisanne Redegeld