Over dit project

La Place Restaurant Kashba – Efteling,
Kaatsheuvel

Een Arabisch paradijs
Een nieuw Efteling-avontuur: restaurant Kashba. Dit La Place restaurant is omgetoverd tot een Arabisch paradijs. Een oase van warmte, kleur en leven. Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met Vermaat en Jora Vision, inspirerende partners die als geen ander weten hoe je een unieke plek creëert. Een prachtig resultaat waar wij met veel plezier de basisverlichting voor hebben geleverd.

DALI gestuurd
Alle verlichting in het restaurant wordt aangestuurd door DALI: Digital Addressable Lighting Interface. Een digitale en intelligente aansturing van verlichting. DALI maakt het mogelijk om de verlichting via een controller aan en uit te zetten. De componenten communiceren ook onderling met elkaar en dat biedt voordelen als energiebesparing, bedieningsgemak en comfort.

Bekijk alle foto's

Dim to Warm
Een zaak als deze verdient sfeervolle verlichting. Vanuit de ‘slimme’ aansturing is het mogelijk om het licht te dimmen. Dim to Warm is een toepassing voor onze led-producten, die de sterkte van het licht vermindert, maar ook de kleurtemperatuur verandert. Dat betekent dat het licht bij 100% 3000K lichtkleur heeft en op het moment dat je het dimt dat het warm-wit wordt. Zo kun je inspelen op de setting, het weer en tijdstip van de dag.

Foto’s: Satelliet hospitality furniture