Over dit project

Kühne + Heitz Holland B.V.,
Dordrecht

Meer dan een kantoor
Een kantoor met systeemplafonds? Niet meer van deze tijd. Dat zien ze ook bij Kühne + Heitz. Een mooie ontwikkeling, want veel mensen brengen hier per week toch zo’n 32 uur door. Ruimte doet iets met mensen. Een fijn kantoor en goede verlichting maken van je werkdag een feestje. Of wij de verlichting voor dit prachtige interieur, ontworpen door De Horeca Fabriek, wilden verzorgen? Kom maar op, daar wisten wij wel raad mee.

Alles is mogelijk in onze werkplaats
In dit ruimtelijke kantoor is plek voor grote, opvallende armaturen. Dus we mochten uitpakken en zijn aan het assembleren en monteren geslagen in onze eigen werkplaats. Meten, lassen en schroeven. Iedere dag ontwikkelen tien technische collega’s armaturen die geen ander kantoor heeft.

Bekijk alle foto's

Ook voor Kühne + Heitz hebben we alles op maat gemaakt. Zoals de enorme kroonluchter met gouden spots. De reusachtige letters bij de entree. En de sierlijke lichtslingers boven de werkplekken. Allemaal uniek en handwerk.

Utiliteit en hospitality zijn met elkaar verweven
We merken het steeds vaker. Een werkplek mag net zo gezellig zijn als je favoriete restaurant. Een sfeervolle ruimte, goede verlichting of zelfs bijzondere armaturen creëren een prettige werkplek. Wij zijn maar al te blij dat wij mogen bijdragen aan het creëren van sfeer in Nederlandse kantoren.

Bekijk video

Foto’s: Shoot vastgoed in beeld