Over dit project

Stakelogic,
Eindhoven

Mooie samenwerking tussen Van Keulen Techniek en Utilicht.
Een jarenlange samenwerking krijgt opnieuw vorm in Eindhoven. De specifieke wens om zwarte armaturen te plaatsen is dankzij de inzet van Utilicht én installateur Van Keulen Techniek succesvol uitgevoerd.

Utilicht en Frank Broeren zijn geen onbekenden van elkaar. Ruud de Vet werkte namens Utilicht al vele jaren samen met Frank Broeren toen Frank in 2016 samen met zijn compagnon het technische installatiebedrijf Van Keulen Techniek opstartte.

Van Keulen Techniek is gespecialiseerd in het vertalen van plannen op papier naar de praktijk. De expertise van Utilicht op het gebied van verlichting wordt regelmatig ingezet voor de meest uiteenlopende projecten.

Volledige renovatie met compleet nieuw lichtplan
Toen in 2021 de vraag bij Van Keulen Techniek kwam of zij een kantoorpand in Eindhoven volledig wilden renoveren, werd ook Utilicht al snel ingeschakeld.

Bekijk alle foto's

Frank Broeren: “Het betreffende kantoorpand stond leeg. De eigenaar nam contact op omdat er ‘wat moest gebeuren op het gebied van elektra en verlichting’. Bij renovaties weet je nooit wat je tegenkomt.” Dat gold ook voor dit grootschalige project waarvoor tussen oktober en december dagelijks maar liefst acht medewerkers van Van Keulen Techniek aan het werk waren. Frank Broeren: “Alles moest vernieuwd worden. Ook had de nieuwe huurder de specifieke wens dat alle armaturen zwart zouden zijn. Dus ook alle oude verlichting moest eruit en vervangen worden. ”Utilicht ging na de aanvraag aan de slag met een lichtplan dat aansloot bij de wensen van de huurder. Vooral de sfeer en de zwarte armaturen waren van groot belang voor het goedkeuren van het uiteindelijke lichtplan. Ook moest er rekening gehouden worden met voldoende en goede verlichting op de werkplekken. Na akkoord op het plan en de prijs, kon Van Keulen Techniek starten met het installeren van de verlichting.

“We zijn erg trots op dit werk. Zowel de klant als de eindgebruiker zijn super tevreden. We hebben heel snel kunnen werken en een hoge kwaliteit kunnen leveren. Natuurlijk zijn we erg blij met partners zoals Utilicht die dezelfde service én kwaliteit nastreven.” 

Foto’s: Angelique Huydts