Over dit project

Fixcurls,
Rotterdam

Geknipt voor krullen
De naam zegt het al. Deze salon weet alles – maar dan ook echt alles – over krullen. De Horeca fabriek weet alles over interieur. Wij weten álles over licht. Het perfecte trio. Zo hebben we samen de kapsalon gerealiseerd waar klanten en hun krullen tot in de puntjes worden verzorgd.

Kleurechtheid en daglicht
Zoals het in een restaurant gaat over sfeer. In een hotel over comfort. Gaat het in een kapsalon over sfeer én comfort. Zo’n ruimte vraagt om zones met aangepaste verlichting.

Bekijk alle foto's

De designlampen aan de bar nodigen gasten uit om met een kop koffie hun wensen te bespreken. Vervolgens kunnen ze heerlijk ontspannen tijdens een wasbeurt en hoofdmassage. Dat kan in de oase van gedimd en warm licht. Even de ogen dicht. En dan is het tijd voor actie: knippen, verven, drogen en stylen. Verlichting die daglicht nabootst is daarom onmisbaar. Plafondpanelen van 4000K zorgen voor een egaal lichtbeeld en voldoende licht tijdens het verven. De combinatie met frontale spiegelverlichting voorkomt te veel schaduwval. Een goede bak licht, dus. Cruciaal voor de kapper tijdens het knippen. En om de laatste roddels in een glossy te lezen.

Modern chique in hartje Rotterdam
Bij Fixcurls stappen klanten een eigen wereld in. Elegant en funky. Net zoals een goede bos met krullen is. Deze sfeer creëren we met strakke, sierlijke armaturen en een detail van goud. Zo voel je gewoon: je coupe is in goede handen bij deze salon.

Foto’s: Shoot vastgoed in beeld