Over dit project

Beauty by Roos,
Breda

Ah, heerlijk. Even wegzakken in een kappersstoel. Bij Beauty by Roos kan dat op wel zeven locaties in Nederland. Binnenkort misschien zelfs meer, want ze zijn flink aan de weg aan het timmeren. Wij timmeren prachtige lampen aan hun plafond. Of nouja, de monteur waarmee we samenwerken. In ieder geval mochten we samen met Creathings het lichtplan ontwikkelen dat helemaal past bij dit chique interieur. Hoe we dat hebben aangepakt?

Dynamisch lichtbeeld
We hebben verlichting gekozen die het sfeervolle interieur accentueert.

De pendelarmaturen van Artdelight in amber glas stralen warmte uit. Ook de plafondspots geven warm licht. Spots kunnen wij leveren in verschillende stralingshoeken, zo kan heel specifiek worden gekozen hoe breed of smal de lichtstraal uit de spot komt. In dit geval is ervoor gekozen voor een smalle bundel voor meer dimensie en het accentueren van het hout. Al onze spots worden door onze eigen assemblage-afdeling met de hand in elkaar gezet voordat ze op locatie worden gemonteerd.

Bekijk alle foto's

Er moet ook gewerkt worden
Naast genieten wordt er door de kappers hard gewerkt. Praktische en goede verlichting is daarom belangrijk. Bij de kappersstoelen is gekozen voor een wittere lichtkleur met brede bundels voor zo min mogelijk schaduwval en een egaal lichtbeeld. Zo is de salon een prettige werkplek en kunnen er mooie lange lokken worden gecreëerd.

Bekijk ook eens de verlichting in salon FixCurls.

Foto’s: Beauty by Roos