Over dit project

Van Doormalen Retail Groep,
Waalre

Alle vrijheid in het lichtplan
Ties Burgmans, eigenaar van Burgmans en Alewijns Elektrotechniek, is een leuke partner van ons. Een aantal keer per jaar werken wij samen aan een project. Zo ook aan dit nieuwe hoofdkantoor voor Van Doormalen. Aan ons de opdracht om tot een lichtplan te komen, met volledige vrijheid. Leuk, dat hoef je ons geen twee keer te vragen. Een lichtplan bouwen wij op vanuit basisverlichting, sfeerverlichting en decoratieve verlichting. Ook hier, want verlichting in een kantoor mag sfeer brengen en zorgen voor een gezonde werkplek.

Je thuis voelen op het werk
Van Doormalen heeft in de regio Eindhoven en Helmond diverse supermarkten, slijterijen en drogisterijen. Vanuit dit hoofdkantoor vindt de aansturing en opleiding van deze winkels plaats. Zo is er een opleidingsruimte om medewerkers bij te scholen. Van fifo tot klantenservice. Alles voor het draaiende houden van een winkel. In de opleidingsruimte is gekozen voor dimbare plafondpanelen, zodat dit ook in de avonduren een prettige werkruimte is.

Bekijk alle foto's

Boven andere werkplekken hangen design pendelarmaturen of plafondpanelen die voldoende licht geven voor een energieke werkdag. De luxe leefkeuken is daarentegen knus. De stoffen armaturen zijn helemaal van deze tijd en versterken de huiselijke sfeer. Zo wordt een pauze ook écht een moment van ontspanning.

Foto’s: Lisanne Redegeld