Over dit project

Remmits,
Wijchen

Nieuwbouw met een historisch tintje
Het hoofdkantoor van Remmits is volledig in een nieuw jasje gestoken. Het industriƫle interieur is neergezet door ontwerper Jurgen Vonk. Het nieuwbouwpand vroeg daarentegen wel om het terugbrengen van een stuk geschiedenis. Onmisbaar voor een bedrijf dat is opgericht in 1950 en dus al meer dan 70 jaar bestaat. In ons lichtplan hebben we daarom rekening gehouden met het uitlichten van de historische wanddecoratie.

NEN-norm voor een comfortabele werkomgeving
Voor werkplekken en vergaderruimtes is de Europese norm NEN-12464-1 van kracht. Daarin staat dat verlichting van 500 lux verplicht is om medewerkers veilig en prettig te laten werken. De voordelen: mensen zitten lekkerder in hun vel en kunnen beter presteren. De functionele verlichting in ons lichtplan zorgt ervoor dat wij deze norm behalen. Uiteraard met stoere, zwarte armaturen voor een sfeervol geheel.

Spelen met de ruimte
Vergaderen doen ze bij Remmits in de kelder. Dankzij de flexibele tafelsetting kan de ruimte multifunctioneel worden ingezet. Zo ook de plafondverlichting. De railstralers, van eigen merk, in combinatie met spots van Karizma Luce zijn overal te verschuiven en dimbaar. Zo is de vergaderruimte in een handomdraai omgetoverd tot een feestzaal.

Foto’s: Shoot vastgoed in beeld

Bekijk alle foto's