Over dit project

Inspirium,
Amsterdam

The next level in hospitality
Na Breda heeft ook Amsterdam een plek waar alle expertise op het gebied van hospitality samenkomt onder één dak. Inspirium Amsterdam (voorheen Horecawerf), waar negentien specialisten uit de hospitalitybranche op 3.000m² samenwerken aan totaaloplossingen voor de horeca, werd op 27 november 2019 geopend. Utilicht is één van deze negentien trotse specialisten en bedacht het complete verlichtingsplan voor Inspirium.

In het Inspirium wordt inspiratie, beleving en kennis geboden op het gebied van gastvrijheid. En dat is eigenlijk al lang niet meer voorbehouden aan de horeca alleen. Alle professionals in de zorg, retail, leisure, office en het onderwijs die zich bezighouden met gastvrijheidsbeleving, ervaren het synergetische effect van ‘sharing success en happiness’. Inspirium is een visie op hoe klanten nog beter geholpen kunnen worden in hun zoektocht naar de juiste invulling van gastvrijheid.

Bekijk alle foto's

Met de veranderende behoefte van de klant die tegenwoordig verder gaat dan enkel de aanschaf van een product, biedt Inspirium een totaalbeleving die de vraag van de klant beter invult.

De kracht van het concept zit volgens ons en onze partners in het onvoorwaardelijk delen van kennis en inspiratie. Alle partners binnen Inspirium zijn zelfstandig ondernemers en experts op hun eigen vakgebied. Ze stellen alles in het werk om een optimale gastvrijheidsbeleving voor bezoekers en hun gasten te realiseren. Zo kunnen bezoekers optimaal gebruik maken van de gebundelde krachten en synergie op het gebied van interieur, techniek, equipment, dienstverlening en kennisevents. Niet voor niets noemen wij dit “The next level in hospitality”!