Over dit project

Geris Dairy Solutions,
Nederweert

Geris wilde graag een nieuw kantoor, een kantoor waar de medewerkers met z’n allen op één werkvloer zitten. Geen afgesloten kantoortjes en kamertjes meer, nee, een grote open en lichte ruimte moest het worden. Maartje Goossens kreeg de opdracht om het complete kantoor te ontwerpen en in te richten: “Ik heb goed gekeken naar welke collega’s veel met elkaar te maken hebben.

Op die manier kon de ruimte functioneel ingedeeld worden. Op die manier kon de ruimte functioneel ingedeeld worden. Ook moest er een ruimte zijn waar de directie zich kan terugtrekken en een plek om in stilte te kunnen werken. Samen met de aannemer en de architect die verantwoordelijk was voor de buitenzijde, heb ik alle wensen omgevormd tot een ontwerp dat we vervolgens hebben uitgevoerd.”

Bekijk alle foto's

Verlichting is een vak apart
De verlichting liet Maartje over aan de experts van Utilicht. “Ik heb uiteraard mijn ideeën over de verlichting maar dan vooral over het designaspect van een lamp. Utilicht kijkt naast design ook naar functionaliteit en het lichtplan zodat alles ook daadwerkelijk goed en mooi uitgevoerd kan worden.” Praktische zaken werden opgepakt door Utilicht, zo kan de verlichting bijvoorbeeld in één keer geschakeld worden, maar ook in segmenten.

Ook is het van groot belang dat medewerkers die toch al gauw acht uur per dag in de kantoorruimte verblijven in goed licht kunnen werken. Dit ‘basislicht’ is van groot belang voor het comfort van de medewerkers. Utilicht weet precies waar rekening mee gehouden moet worden om het optimale licht te bieden. “Als je weet dat het basislicht klopt, kan het voor de rest opgeleukt worden met mooie design verlichting. Dat komt de sfeer en uitstraling natuurlijk ten goede. En je weet hoe dan ook dat het licht goed is. ”Utilicht en Maartje werken wel vaker samen: “De prijs-kwaliteit van Utilicht is goed. Ik kan vertrouwen op de deskundigheid en op de degelijke materialen. Ook weet ik bij Utilicht dat er tijdig opgeleverd wordt, dat schept vertrouwen.”

– Maartje Goossens, projectmanager voor het kantoor van Geris Dairy Solutions