Over dit project

Bever,
Verlichting op maat

Er is zoveel meer mogelijk met verlichting dan je denkt of dan te vatten is in een catalogus. Het begint met open staan voor de meest uiteenlopende oplossingen. Gwen Lennertz: “Klanten hebben de meest diverse vragen of problemen die een specifiek antwoord en een passende oplossing vereisen. Wanneer standaardproducten niet voldoen, kan Utilicht zelf armaturen op maat maken.”

Tekenen, testen en tevreden klanten
Op basis van de wensen van een opdrachtgever gaat Utilicht aan de slag met een ontwerp. Wanneer dit ontwerp door de klant of opdrachtgever wordt goedgekeurd, starten de ontwikkeling en productie van een proefmodel. In de professionele showroom van Utilicht of op locatie bij de opdrachtgever, wordt met het model een proefopstelling gemaakt. Hierdoor krijgt de klant een goed beeld van het uiteindelijke resultaat.

Details kunnen eenvoudig worden aangepast voordat de totale productie van maatwerkarmaturen wordt gestart. Om tot het gewenste resultaat te komen, wordt er tot in detail gekeken naar mogelijkheden en wordt er uitgebreid getest voordat de armaturen richting de klant gaan. Gwen: “Veel vragen van klanten zijn niet te beantwoorden met standaardproducten. Wij bieden de optie voor volledig maatwerk om te kunnen voldoen aan de wensen van de klant. ”Soms lijkt iets onmogelijk, totdat het volbracht is.

– Gwen Lennertz, Lichttechnisch Adviseur Utilicht

Bekijk alle foto's