Open Dagen Satelliet Meubelen 2018 – What you see is what you get

24-09-2018

Op 3 en 4 oktober 2018 worden in Breda de Open Dagen van Satelliet Meubelen gehouden. Tijdens dit jaarlijkse evenement presenteert Satelliet in- en outdoor noviteiten voor 2019. Dit keer bestaat de collectie uit ruim vijftig modellen en ‘families’ die verspreid door de showroom in inspirerende presentaties worden getoond.

De Open Dagen krijgen ieder jaar een passende titel, die een link legt naar de nieuwe collectie. De titel dit jaar is ‘What you see is what you get’. De nieuwe collectie kenmerkt zich door no-nonsense. Begrippen als echt, eenvoud en eerlijk spelen dan ook een belangrijke rol. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de populariteit van naturel hout, de eenvoud in vormgeving en constructie, het ton-sur-ton kleurgebruik en de niet aflatende aandacht voor duurzaamheid.

MAGAZINE PROEF!Hospitality
De titel verwijst ook naar ons magazine Proef!Hospitality #09, dat uitkomt tijdens de Open Dagen. Hierin staat het thema ‘ECHT’ centraal. ‘Echt’ is de nieuwe norm in gastvrijheidsverlening, zo schrijft columnist Milo Berlijn. Of het nu gaat over wie je bent of waar je voor staat. Hospitality, en alles wat daar mee te maken heeft, is gewoonweg nog steeds een ‘Echt’ vak.

Locatie
Satelliet Meubelen
Hoofdkantoor
Haagweg 241 – 243
4812 XD Breda