Archieven

Kühne + Heitz Holland BV

Lees het gehele artikel

Aan de hand van een fantastisch ontwerp van De Horeca Fabriek hebben we de decoratieve verlichting voor het kantoorpand van Kühne + Heitz Holland BV mogen verzorgen. Het project bestaat volledig uit maatwerkarmaturen die we speciaal voor dit project hebben samengesteld.

Bart Molenaar van Eigen Bodem heeft deze prachtige video gemaakt. Laat je meevoeren door de ruimtes en ervaar de sfeervolle rol, die de op maat gemaakte verlichting speelt…

 

Bekijk de foto’s

Werk.kom op bezoek

Lees het gehele artikel

Laatst hebben wij bezoek gekregen van onze partner Werk.Kom! Van dit bezoek hebben ze een leuke mini-speelfilm gemaakt, waarin ze in gesprek gaan met onze adjunct-directeur Ingrid Delissen. Benieuwd? Kijk hier de mini-speelfilm.

Finale Konnekt’os MVO Prijs

Lees het gehele artikel

Donderdag 10 maart stond Utilicht samen met twee andere finalisten in de finale van de Konnekt’os MVO Prijs. Ondanks dat we de winst niet mee naar huis mochten nemen, zijn we ontzettend trots op ons team dat zich dagelijks inzet op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

 

Een ideale samenwerking

Lees het gehele artikel

Vanaf het prille begin bij een project betrokken zijn, is voor ons een ideale vorm van samenwerking. Wanneer er in een vroeg stadium al over de integratie van verlichting wordt nagedacht, zal de oplossing het meest ultiem zijn. Verlichting is echt onderdeel van een gebouw, niet slechts het sausje dat er na afloop overheen gegoten wordt.

De familie van der Valk gaf ons voor de nieuwbouw van Hotel Tilburg veel vertrouwen en liet ons vanaf het eerste stadium al meedenken over de verlichting. Over de belangrijke functionele verlichting, maar zeker ook over de decoratieve verlichting, die een groot deel van de sfeer in een hotel bepaalt.

In deze video nemen we je mee naar dat mooie Van der Valk hotel in Tilburg, waarin de decoratieve verlichting een fraaie hoofdrol gekregen heeft. Maar we beginnen in ons pand in Weert, waar we de nodige inspiratie opdeden voor het lichtplan.