Utilicht The Light Club

bewijst al sinds 1986 een professionele en flexibele organisatie te zijn, waar het licht in hart en ziel zit. Op een stabiel fundament worden bij ons met veel kennis en enthousiasme al 30 jaar vele wensen op verlichtingsgebied verwezenlijkt.

Wij gaan verder dan alleen ontwerpen en verkopen. Een op maat gemaakt lichtadvies is "specialistenwerk" en houdt rekening met veel aspecten. Naast de standaard fundamenten, als de hoeveelheid licht, energieverbruik en lichtbronnen met een uitstekende kleurweergave, houdt een gedegen lichtplan ook rekening met zeer belangrijke uitgangspunten als sfeer, uitstraling en natuurlijk beleving.

Voor Utilicht is elk soort project een mooie uitdaging. Uit welke hoek de vraag ook komt, als het gaat om winkels, kantoren, gezondheidscentra, sporthallen, gangen, leslokalen, magazijnen en het particuliere segment, is Utilicht overal geweest. Ook de wereld van buitenverlichting, noodverlichting en industriële verlichting kent voor Utilicht geen geheimen meer.

Utilicht is een flexibele projectverlichter. Wij zijn sterk in budgetoplossingen, maar kunnen ook in het hoogste segment een op maat gemaakt en specialistisch lichtadvies verzorgen. Onze adviezen worden desgevraagd ondersteund door lichtberekeningen, CAD-tekeningen en een aantrekkelijke ingebonden presentatie van het project, die u zo aan uw opdrachtgever voor kunt leggen. Als merkonafhankelijke lichtleverancier bieden wij u originele lichtplannen, ongeacht het project en het budget dat u ons voorlegt.

 

 


 

 

Recente projecten


 

Utilicht B.V.
Straevenweg 11

6001 SH  Weert
 

Tel.: +31 [0]88 291 22 00
Fax: +31 [0]88 291 22 21
 

 E-mail: info@utilicht.nl

  

 

Utilicht B.V.

Kronenburgwerf 16

4812 XR  Breda

Tel.: +31 [0]76 523 03 82

www.inspirium.nl