Utilicht The Light Club

Met meer dan dertig jaar ervaring, is Utilicht de grootste onafhankelijke specialist in de Benelux op het gebied van verlichtingsoplossingen en -advies. Wij adviseren en ontwikkelen lichtplannen voor de meest uiteenlopende projecten en opdrachtgevers, van particulieren tot horeca, retail en grote utiliteitsprojecten. 
Utilicht beheerst alle aspecten van het licht. Gisteren, vandaag en morgen. Omdat de technologie constant in beweging is, houden we deze nauwlettend in de gaten. Zo kunnen we u steeds voorzien van de beste oplossing voor uw vraagtsuk.  

Van A tot Z, en verder…


Utilicht stelt hoge eisen aan klanttevredenheid. Daarom werken we bij klanten met kleine teams en korte lijntjes voor de optimale persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Ook besteden we veel aandacht aan nazorg en service. De medewerkers van Utilicht gaan pas weg als u helemaal tevreden bent. Daarmee biedt Utilicht service van A tot Z, en net een beetje extra.

Op maat
Of het nu gaat om een eenvoudige vraag of een complexe situatie, het uitgangspunt is niet ‘welke oplossingen kennen we al?’, maar ‘wat moeten we ontwikkelen om de juiste oplossing aan te bieden?’ Doordat armaturen bij ons in huis kunnen worden ontwikkeld en geproduceerd, zijn we steeds in staat om maatwerk te leveren. Van exact op maat gemaakte grootse industriële lampen voor La Place tot exclusieve verlichte passpiegels voor Hunkemöller, de oplossingen worden in huis bedacht, ontwikkeld én geproduceerd. Bij elk vraagstuk denken we graag mee over vorm, sfeer en uitstraling, maar ook over efficiëntie, energiebesparing en betaalbaarheid.


Bij Utilicht komen techniek, maatwerk én service dagelijks samen.


 

 

Recente projecten

Privacybeleid Utilicht BV

 

  

Utilicht B.V.
Straevenweg 11

6001 SH  Weert
  

Tel.: +31 [0]88 291 22 00
 

 E-mail: info@utilicht.nl

  

 

Utilicht B.V.

Kronenburgwerf 16

4812 XR  Breda

www.inspirium.nl